Nieuws

Wij nodigen u graag uit!

De aangekondigde opendeurdag van 17 mei kon helaas niet doorgaan.  Toch willen wij graag aan nieuwe leerlingen en ouders de school met veel plezier en trots voorstellen. via de link afspraak maken kan u meteen een vip rondleiding reserveren of meteen kiezen om in te schrijven.  Wij hopen u snel bij ons te mogen verwelkomen om onze troeven in de verf te zetten. 

U  kan ook meteen online inschrijven. Indien dit moeilijk loopt, kan u tijdens de openingsuren van de school steeds opbellen voor hulp. (051/42.75.10)

nieuw! mobiliteitscoach en ophaalbus

 

  Via het project: "Anders ... omdat het kan!"  kunnen wij vanaf 1 september beroep doen op een mobiliteitscoach. Die gaat samen met de ouders, de school en de leerling op zoek naar de beste manier om de school te bereiken.  Nieuw in ons aanbod rond vervoer is de mogelijklheid tiot het inzetten van een ophaalbus.  Deze kan ingezet worden

  • voor jongeren die moeilijk de school kunnen bereiken via het openbaar vervoer
  • voor jongeren die omwille van een specifieke reden het openbaar tijdelijk niet kunnen gebruiken

inschrijven tijdens de vakantie!

Tijdens de komende kerstvakantie  kan u een afspraak maken (omwille van corona - maatregelen)  voor een bezoek, info of een inschrijving.  Er is iemand aanwezig op dinsdag 22 december 2020 en woensdag 30 december 2020 om een antwoord te geven op uw vragen.  Wij helpen u met plezier verder ...

  • dinsdag 22 december 2020 tussen 10 u en 12 u 
  • woensdag 30 december 2020 tussen 10 u en 12 u 

 

afspraken maken op een ander tijdstip is steeds mogelijk.  Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0473/969985.

school en opleidingen in de kijker

Omdat een opendeurdag dit jaar onmogelijk was, tonen wij met trots onze kortfilms  waarin u een beeld krijgt van de school en de opleidingen.

klik door naar de pagina  schoolwijzer van de school en u vindt er heel wat beeldmateriaal.